Lautasmalli, Suomen sydänliitto ry   

   Ruokapalvelut

    Euran ruokapalvelut vastaavat ravitsemuksellisesti terveellisten aterioiden tuottamisesta päiväkotien,   
    koulujen ja kokopäivähoidon laitosten asiakkaille.  

   Keittiöistä, tällä hetkellä, seitsemän on tuotanto- ja yhdeksän palvelukeittiöitä. Toiminnassamme
   huomioimme, mahdollisuuksien mukaan, myös lähiruoka-ajatusta.

   Maukkaiden ja terveelllisten aterioiden tuottamisesta, eri keittiöissä, huolehtivat     
   ruokapalveluesimiehet, ruokapalveluvastaavat, kokit ja ruokapalvelutyöntekijät. Ruokapalvelupäällikkönä
   toimii Arja Jussila. Vakinaista henkilöstöä ruokapalvelussa on 33 henkilöä ja määräaikaisia tekijöitä on 3
   henkilöä.

 

« Takaisin      Takaisin ylös ↑ Päivitetty: 26.8.2016 11:25