Vuoden tissiteko ja Euran vetovoimaisuus

20.12.2018

Tunne rintasi ry myönsi Euran kunnan aikuisneuvolalle Vuoden tissiteko -tunnustuksen jokapäiväisestä työstä rintojen omatarkkailun edistämiseksi. (Linkki tiedotteeseen.) Tunnustuspalkinnosta uutisoitiin kieli poskessa ja klikkailuotsikot mielessä, mutta mitä tällaisen tunnustuksen saaminen kertoo Eurasta?

Palkinto kertoo tietysti siitä, että Eurassa työntekijät tekevät jokapäiväistä työtään vastuullisesti ja kunnianhimoisesti. Rintojen omatarkkailun ohjeistaminen on hyvä esimerkki arkipäiväisestä ennaltaehkäisevästä ja omatoimisuutta tukevasta terveysneuvonnasta, jossa näkyy myös kunnan ja kolmannen sektorin toisiaan täydentävä yhteistyö. Suunnitelmallista, ennakoivaa, verkostomaista ja kustannustehokasta julkista palvelua parhaimmillaan.

Kehitysjohtajan tehtävässäni mietin jatkuvasti, miten tehdä Eurasta vetovoimainen. Tällaiset tunnustuspalkinnot osoittavat, että varsinainen pohdittava pulmani ei tosiaankaan ole kuinka tehdä Eura vetovoimaiseksi vaan kuinka tehdä tunnetuksi Euran vetovoimaisuus!

Kunnan vetovoimaisuuden TUNNETTUUDEN tekijä olet sinä!

Rakas Joulupukki,

Toivon, että ensi vuonna tyytyväiset euralaiset käyttävät ääntään ja tekevät koko maailmalle tiettäväksi Euran hyvät palvelut ja kivat lähiympäristöt. Toivon, että Euran työntekijät kehtaavat olla ylpeitä hyvästä työstään ja yhdessä kehittää palveluita edelleen. Toivon vielä, että tyytymättömät euralaiset tulevat kertomaan kokemuksistaan ja toiveistaan suoraan kunnalle, jotta kehittämismahdollisuuksista päästään yhdessä keskustelemaan.

Oma uuden vuoden lupaukseni on, että parhaani mukaan ja virka-asemani suomien valtuuksien puitteissa edistän euralaisten mahdollisuuksia ja halua puhua Eurasta hyvää.

 

Iloista joulua ja äänekästä vuotta 2019!

Anita S., kehitysjohtaja

 

Puh: 044 4224002

S-posti: anita.silantera@eura.fi

Twitter: @silantera


« Takaisin

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

Sataopiston opinto-ohjelma 2019-2020

 

Töihin tänne!

 

EuraPlus

SOTE-keskus