Uusia tuulia työelämä- ja yrittäjyyskasvatukseen

6.2.2020

Uusia tuulia työelämä- ja yrittäjyyskasvatukseen


Eurassa on pitkät perinteet yrittäjyyskasvatuksessa sekä koulujen ja yritysten yhteistyössä. Tänä keväänä kuntaan tehdään yrittäjyyskasvatussuunnitelma, johon kootaan kunnan kouluissa tehtävä työelämä- ja yrittäjyysopetus sekä luodaan yhtenäinen polku varhaiskasvatuksesta lukioon asti.
Maaliskuussa pidetään Urheilutalolla nuorten yrittäjyysmessut. Tällä uudella tapahtumalla pyritään tekemään euralaisia yrityksiä tutuksi yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Nuorille halutaan antaa tietoa työelämästä, ammateista, yrittäjyydestä ja tulevista työpaikoista.
Kaikki euralaiset yritykset ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa ensimmäisille nuorten yritysmessuille 5.3.2020 Urheilutalolle. Mukaan voi tulla ilman suurta valmistautumista, tarvitaan vain ihminen ja yrityksen nimikyltti.
Yläkoulun oppilaat tekevät messuilla oleviin yrityksiin liittyviä tehtäviä.  Yritysten pitää ilmoittautua messuille 12.2.2020 mennessä, jotta saamme oppimateriaalin tehtyä ennen messuja.


Yrittäjä, ilmoittaudu siis mukaan tapahtumaan keskiviikkoon 12.2.2020 mennessä:
Kulttuuripalveluiden ilmoittautumisjärjestelmän kautta: www.eura.fi -oikopolut-otsikon alta kohta ilmoittautumiset ja sieltä edelleen kulttuuritoimi ja vaihtoehdoista Yritysmessut nuorille
p. 02 839 901/kunnanvirasto
sähköpostitse harri.viren@eura.fi

 

Minna Lääperi
Historian ja yhteiskuntaopin lehtori
Euran yhteiskoulu


« Takaisin

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo