Lasten tammikuu – lastenfestari vailla vertaa

13.12.2019

Eurassa on järjestetty Lasten tammikuu jo yli 20 vuotta. Kunnan kulttuuripalvelut koordinoi tapahtumaa ja se kokoaa yhteen monenlaista lapsille ja lapsiperheille suunnattua toimintaa. Ensimmäisellä kerralla vuonna 1999 mukana oli kahdeksan tilaisuutta, tämä vuonna niitä on yli viisikymmentä.

Tapahtuman päämäärä on tuoda esille niitä moninaisia harrastusmahdollisuuksia, joita lapsiperheillä on Eurassa. Täällä on helppo harrastaa! Kunta järjestää lapsille ja nuorille toimintaa ja tapahtumia ja tukee niiden järjestämistä. Erityisesti virkeiden yhdistysten ansiosta eri puolilla laajaa kuntaa on tarjolla kivoja harrastuksia, joihin on edullista osallistua.

Lasten tammikuu

Lasten tammikuu on euralainen keksintö ja ainutlaatuinen toimintamalli, muualta ei vastaavaa löydy. Se on todellinen yhteistyön voimannäyte, jonka järjestämisessä on mukana satoja ihmisiä. Se kertoo vahvasta yhteisöllisyydestä ja halusta kehittää omaa elinympäristöä lapsiperheille mukavaksi paikaksi asua ja elää.

Lasten tammikuu muuttuu ja kehittyy. Tuomme joka vuosi mukaan myös uusia kokeiluja ja jos ne kiinnostavat yleisöä, pyrimme järjestämään toiminnalle jatkoa. Toivommekin yleisöltä jatkuvasti vinkkejä ja ehdotuksia, sillä lapsiperheet tietävät, millaista uusiutuvaa toimintaa paikkakunnalla kaivataan.

Vaikka tapahtumakokonaisuus on suunniteltu erityisesti euralaisia lapsia ja perheitä ajatellen, toivotamme muuallakin asuvat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Euraan ja sen monipuoliseen harrastustarjontaan!

 

Kulttuuripäällikkö Sirpa Wahlqvist

Tutustu Lasten tammikuun ohjelmaan tästä.


« Takaisin

 

Valtuuston kokoukset videolla

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

 

Luistarin kotisivu

 

Vesihuoltolaitos - toimintavarmaa vesihuoltoa Tutustu esitteeseemme!

 

MUUTTAJALLE!

 

Euran urheilutalo

 

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Klikkaa tästä

OMA olo