Visit Pyhäjärviseutu -matkailusivusto avattu

25.4.2017

Visit Pyhäjärviseutu -logo

Pyhäjärviseudun alueen (Eura, Säkylä ja Pöytyän Yläne) matkailupalvelut löytyvät nyt yhdestä osoitteesta visitpyhajarviseutu.fi

Pyhäjärviseudulla ei ole aikaisemmin ollut vastaavaa yhteistä portaalia, josta löytyisi kattavasti alueen matkailupalvelut. Portaali on toteutettu suomeksi ja se käännetään myöhemmin englanniksi. Tietoa ja matkailutoimijoita lisätään sivustolle jatkuvasti.
(Mikäli haluat mukaan sivustolle, ota yhteyttä minna.makinen@eura.fi / 044 422 4026.)

Alueen matkailun tunnistat nykyisin yhtenäisestä ilmeestä, jossa korostuvat alueen luonto- ja kulttuuritarjonta. Sivuston slogan ”Aisti aalto” viittaa alueen kärkiteemoihin Alvar Aaltoon ja Säkylän Pyhäjärveen sekä alueen muihin vesistöihin.

Matkailutoimijoiden toivotaan ottavan käyttöön yhteisen graafisen ilmeen mm. omilla nettisivuillaan, jotta alue näkyisi jatkossa yhtenäisenä alueena ja alueen tunnettuus kasvaisi. Visit Pyhäjärviseutu on myös Facebookissa ja Instagramissa. Käy tykkäämässä ja laittamassa sivu seurantaan, ja pysyt kartalla ajankohtaisista asioista!

Portaalia markkinoitiin ensimmäisen kerran näkyvästi Tampereella kotimaan matkamessuilla 20.-22.4. 2017 Visit Pyhäjärviseudun omalla osastolla. 

Palvelujen luokittelu sivustolla:

• Näe ja koe (luonto, kulttuuri, hyvinvointi, nähtävyydet)
• Majoitus (hotelli- ja kartanomajoitus, leirintäalueet, mökit)
• Makuelämykset (lounasravintolat, kahvilat, tilausravintolat, lähiruoka)
• Tapahtumat (tapahtumakalenteri)
• Ostokset (muoti, paikallinen taide ja käsityö, second hand)
• Ryhmät (aktiviteetit, juhla- ja kokoustilat, paketit, opastukset)

Lisäksi sivustolle on kattavasti koottu alueen matkailuesitteitä. Paketteja ja opaspalveluita ryhmille ja yksittäisille matkailijoille tuotetaan jatkuvasti. Toimijat voivat lisätä omia tapahtumiaan sivuston tapahtumakalenteriin sivuston ylläpitäjien hyväksyttyä ne. (hetkellisesti poissa toiminnasta teknisen ongelman vuoksi)

Portaalin rahoitus, toteutus ja ylläpito

Portaalin rahoituksesta ja toteutuksesta vastaavat yhteisesti kaksi Leader-rahoitteista hanketta, Säkylän Pyhäjärven alueen luontomatkailuhanke ja Pyhäjärviseudun kulttuurimatkailuhanke sekä kunnat. Hankkeiden jälkeen sivuston ylläpidosta vastaavat Leader Pyhäjärviseutu, Leader Jokivarsikumppanit sekä alueen kunnat.
Portaaliin mukaan tulevilta matkailutoimijoilta peritään liittymismaksu ja jatkossa vuosimaksu, joka on puolet liittymismaksusta.


« Takaisin

Ajankohtaista

 

Visit Pyhäjärviseutu

Tutustu alueen palveluihin

 

 

Asumaan Euraan

SOTE-keskus

Yhteystiedot

Euran kunta

Sorkkistentie 10
PL 22
27511 Eura
puh 02 839 901
fax 02 865 2059

Sähköposti

kirjaamo@eura.fi

Henkilökohtaiset osoitteet

etunimi.sukunimi@eura.fi

Kunnanvirasto

ma–pe klo 9.00 - 15.00

Neuvonta ja vaihde

puh 02 839 901 

klo 8.00 -15.00