8.2.2017

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi Eurassa tehdään yhdessä

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi Eurassa tehdään yhdessä

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Juhlavuosi antaa mahdollisuuden ymmärtää mennyttä, kokea vuosi yhdessä ja luoda suuntaa Suomen tulevaisuuteen. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Tietoja juhlavuoden vietosta, teemoista ja ohjelmasta löytyy osoitteesta www.Suomifinland100.fi.

Eurassa juhlistetaan Suomen itsenäisyyden juhlavuotta yhdessä ja yhteistyössä eri tahojen kanssa.  Euran kunta ilmoittaa yhteisöille haettavaksi Suomi 100 –juhlavuoden toiminta-avustuksen. Avustus on tarkoitettu Suomi 100 –juhlavuoden tapahtumien ja muun toiminnan järjestämiseen. Avustushakemus tulee toimittaa viimeistään 19.2. klo 15 osoitteella Euran kunta, kirjaamo, PL 22, 27511 Eura tai sähköisesti kirjaamo@eura.fi.

Hakemuslomakkeita on saatavissa kunnanviraston puhelinvaihteesta tai täältä.

Julkaisemme kunnan tapahtumakalenterissa juhlavuoden tapahtumat ja välittämällä tietoja eteenpäin mm. Satakunnan yhteiseen Suomi100 –tapahtumakalenteriin. Tiedot voi toimittaa kulttuuritoimenjohtajalle (sirpa.wahlqvist@eura.fi), joka koordinoi juhlavuoden tapahtumia ja sen viettoa Eurassa.

 

« Takaisin      Takaisin ylös ↑ Päivitetty: 8.2.2017 8:06